Din partner för byggbesiktningar i Skåne och Kalmar

Omdömen


Skadebesiktning Malmö
Besvärlig situation - skadeutredning

 

"Vi är tacksamma att du med kort varsel hade möjlighet att åta dig besiktningsuppdraget i den besvärliga situation vi befann oss i.

Vi uppfattade dig som mycket påläst och kunnig och ditt agerande var alltigenom mycket professionellt, detta särskilt mot bakgrund av våra tidigare dåliga erfarenheter av besiktningsmän med bristande kunskaper.

Trots entreprenörens uppenbara bedräglighet och den utomordentligt stora omfattningen av fel och brister agerade du sakligt, opartiskt och objektivt och lät båda parter komma till tals vilket är oerhört viktigt för trovärdigheten.

Inledningen av besiktningen där du med båda parter närvarande noga redde ut ansvarsförhållanden, kontrakt, dokumentation och fick parterna att uttala att de medgav att besiktningen skall utföras enligt ditt presenterade upplägg var också mycket professionellt och imponerade.

Vi kan rekommendera Martin Hollmann som besiktningsman”.

Mattias och Sanela

Läs mer om skadeutredningar  HÄR

 


Besiktningsman i Skåne
Besiktning med ett leende:

"Först vill vi tacka för att du med så kort varsel kunde åta dig uppdraget, toppen!

I bilen hem så diskuterade vi hur du lade upp besiktningen – vi var imponerade. Din inledning där du klart redde ut roller, beskrivningen av vad som ingick i ditt uppdrag var fantastiskt bra. Den gav grund för uppfattningen av din objektivitet.

Systematiken där du gick igenom fastigheten var imponerande. Om någon kom på idén att fladdra ut så förde du oss milt tillbaka till där vi skulle vara.

När du kom på någon brist så beskrev du det på ett sätt så att det uppfattades som starkt grundat på din kunskap.

Ja, sammantaget så visade du en fantastisk förmåga att kombinera det tekniska med en hög social kompetens. Att du kunde visa upp ett leende under besiktningen lättade upp det hela.

Stort TACK och på återhörande.

/ Göran och Sofia"

Läs mer om överlåtelsebesiktning HÄR

Trygghet vid köp av 30-tals hus

"Lugnt, sakligt och metodiskt gick Martin igenom fastigheten tillsammans med mig och gav ett klart seriöst och kunnigt intryck. På gamla hus från 30-talet som i detta fall, finns det naturligtvis alltid ett och annat som går att anmärka på, men Martin hade förmågan att få mig att känna mig trygg med vad som är viktigt att åtgärda och sådant man kan leva med eller justera om man vill det. Jag lärde mig dessutom en hel del om vad som gäller med gamla hus och hur man ska gå till väga t.ex. med källarutrymmen, platta takkonstruktioner, gamla getingbon etc. Tack Martin!

På fredag får jag nycklarna till mitt nya hus!

Kerstin

P.S. Även mäklaren var imponerad av ditt professionella arbetssätt och din förtroendegivande och vänliga attityd.”

Läs mer om överlåtelsebesiktning HÄR
Statusbesiktning Lund